Inghetata cu cirese

Printeaza

O reteta de inghetata cu cirese din: cirese, apa, sirop de agave si unt. Este desertul perfect în sezonul cireşelor. Iar dacă nu în­gheţaţi amestecul mult timp, vă luaţi din aceste fructe delicioase unul dintre cei mai puternici anti­oxidant din natură.

Ingrediente:Inghetata cu cirese

  • 500 g cireşe
  • apă plată
  • sirop de agave sau de arţar
  • 100 c unt cu 82% grăsime

 

Mod de preparare:

Untul se lasă la temperatura camerei până începe să devină lichid. Apoi se combină cu apa, turnată puţin câte puţin şi se mixează bine cu o lingură de sirop de arţar sau de agave. Frucele ar trebui să fie în perioada de maximă coacere, ast­fel încât să reduceţi din cantita­tea de zaharuri adăugată.

După ce adăugaţi fructele, mixaţi la putere minimă astfel încât să nu le distrugeţi complet. Apoi adău­gaţi, după gust, din nou sirop de agave sau ce arţar. Ulterior, pu­neţi la congelat timp de o oră şi serviţi în cupe, cu cireşe proaspe­te, fără sambure, adăugate peste îngheţată.

Inghetata cu cirese

Inghetata cu cirese

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.