Inghetata de coacaze

Printeaza

O reteta de inghetata de coacaze din: coacaze, suc de portocale, zahar pudra si frisca.

Ingrediente:

  • 250 grame de coacaze
  • 3 lingurite de suc de portocale
  • 1/2 ceasca zahar pudra
  • 285 ml frisca
  • coacaze si frisca pentru ornat

 

Mod de preparare:

Din coacăze şi sucul de portocale se obţine un piure în care se încorporează apoi zahărul şi frişca.

Amestecul se aşază, cu ajutorul unei linguri, într-un recipient, se acoperă cu folie de plastic şi se dă la congelator.

Când s-a întărit, se scoate de la rece şi se serveşte ornată cu coacăze şi frişcă.

Inghetata de coacaze

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.