Inghetata de cocos

Printeaza

Inghetata de cocos din: lapte de cocos, crema de branza, zahar pudra, smantana dulce, zeama de lamaie, portocale, kiwi, carambola, unt, zahar brun.

Ingrediente:

  • 250 ml lapte de cocos
  • 250 g crema de branza
  • 85 g zahar pudra
  • 125 ml smantana dulce
  • 1 lingura cu zeama de lamaie
  • 1 portocala
  • 1 kiwi
  • 1 carambola (fruct steluta)
  • 50 g unt
  • 1 lingurita cu zahar brun

 

Mod de preparare:

Compoziţia astfel obţinută toarn-o într-o formă. Las-o la congelator 3-4 ore. Ca îngheţata să fie cremoasă, amestec-o din când în când, pentru a nu se forma ace de gheaţă.

Intre timp, topeşte untul împreună cu zahărul brun, Adaugă fructele curăţate şi tăiate în bucăţele şi lasă-le 2-3 minute. Serveşte îngheţata alături de amestecul de fructe răcorite.

Inghetata de cocos

Inghetata_de_cocos

Pofta buna!

 

 

Remedii Naturiste cu Miere de Floarea Soarelui

Remedii Naturiste cu Miere de Floarea Soarelui: Beneficii, Utilizări și Sfaturi – Mierea de floarea soarelui este un produs apicol deosebit, apreciat pentru gustul său unic și proprietățile sale benefice pentru sănătate. Această miere, colectată de albine din florile de floarea soarelui, este recunoscută pentru culoarea sa aurie strălucitoare și aroma sa plăcută. De-a lungul […]

 

Clătite americane cu sirop de arțar

Clătite americane cu sirop de arțar – un mic dejun clasic, preferat de mulți pentru textura lor pufoasă și gustul delicios. Aceste clătite sunt mai groase și mai aerate decât cele europene, fiind perfect acompaniate de unt topit și sirop de arțar autentic. Prepararea lor este simplă și rapidă, făcându-le ideale pentru diminețile de weekend […]

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.