Inghetata cremoasa de piersici

Printeaza

Inghetata cremoasa de piersici din: piersici, iaurt, zahar.

Ingrediente:

  • 5 piersici bine coapte
  • 400 g iaurt gras
  • 4 linguri zahăr
  • 2 plicuri zahăr vanilat
  • 2 piersici tăiate, opţional

 

 

Mod de preparare:

Descojeşti piersicile, le îndepărtezi sâmburii şi le pasezi cu o furculiţă. Combini iaurtul cu zahărul şi amesteci până se dizolvă.

Adaugi piureul de piersici şi zahărul vanilat şi torni compoziţia în formă.

O dai la congelator câteva ore şi amesteci cu o furculiţă din când în când, în primele 3 ore, pentru a nu se forma cristale de gheaţă.

O serveşti ca atare sau în jumătăţi de piersică scobite, însoţită de fructele preferate.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.