Ingheţată cu ananas caramelizat

Printeaza

O reteta de ingheatat cu ananas caramelizat din: ananas, zahar si ingheatata.

Ingrediente:Ingheţată cu ananas caramelizat

  • 1 ananas
  • 8 linguriţe zahăr
  • 1 cutie de îngheţată

 

Mod de preparare:

Cureţi ananasul şi îl tai în bucăţi subţiri. încingi o tigaie de teflon, adaugi o parte dintre bucăţelele de ananas şi le pudrezi cu zahăr. Caramelizezi rapid bucăţelele de ananas, pe ambele părţi, după care le scoţi şi continui cu ananasul şi zahărul răma­se. Dai deoparte fructele caramelizate şi le laşi să se răcească.

Aranjezi îngheţata şi ananasul caramelizat în straturi, în cupe sau boluri de sticlă şi o serveşti imediat.

Dacă nu ai la îndemână ananas proaspăt, poţi apela la cel din conserve, pe care îl stropeşti cu puţin sirop de caramel.

Ingheţată cu ananas caramelizat

Ingheţată cu ananas caramelizat

Poftă bună!

Incoming search terms:

  • ananas caramelizat cu inghetata
  • ananas caramelizat

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.