Inghetata cu ananas, cocos si lichior

Printeaza

Inghetata cu ananas, cocos si lichior din: ananas proaspăt, lichior de cocos (Malibu), zahăr, biscuiţi digestivi, ingheţată de cocos, fulgi de nucă de cocos, inele de ananas uscat.

Inghetata_cu_ananas_cocos_si_lichior

Ingrediente:

  • 200g de ananas proaspăt, tocat cuburi
  • 50ml lichior de cocos, precum Malibu
  • 1 lingură de zahăr
  • 4 biscuiţi digestivi, sfărâmaţi
  • 4 cupe îngheţată de cocos
  • 1 mână fulgi de nucă de cocos
  • inele de ananas uscat, pentru decorat

 

 

Mod de preparare:

Pune ananasul, lichiorul de cocos şi zahărul într-o oală. Fierbe-le la foc mare timp de 5 minute, până când capătă consistenţă de sirop, iar zahărul se dizolvă, apoi lasă-le să răcească.

Fărâmiţează câte un biscuitîn fiecare pahar de îngheţată, apoi toarnă ananasul în sirop. Aşază celelalte ingrediente în straturi, încheind cu nuca de cocos şi ananasul uscat.

Inghetata cu ananas, cocos si lichior

Inghetata_cu_ananas_cocos_si_lichior

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.