Inghetata cu avocado

Printeaza

Inghetata cu avocado din: avocado, zahar, lime.

Ingrediente:Inghetata cu avocado

  • 200 ml apă
  • 100 g zahăr
  • 2 avocado
  • 2 linguri suc de lime

 

 

Mod de preparare:

Se amestecă 200 ml apă cu 100 g zahăr pe foc mediu, până se topeşte zahărul. Se ia de pe foc şi se lasă să se răcească. Se curăţă 2 fructe de avocado (de coajă şi sâmbure); pulpa se pasează la blender cu siropul de zahăr şi 2 linguri suc de lime.

Se dă la frigider până se răceşte complet, apoi se acoperă vasul cu o folie de plastic şi se dă la congelator. După 45 minute se scoate şi se amestecă bine, se dă din nou la congelator şi se repetă procesul de 3-4 ori, până a îngheţat complet compoziţia.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.