Inghetata cu cacao

Printeaza

Inghetata cu cacao

Ingrediente:Inghetata cu cacao

  • 5 ouă
  • 3 linguri apă
  • 6 linguri zahăr
  • 3 linguri cacao
  • 1/2 pachet margarina
  • scorţişoară (în loc de scorţişoară se poate pune esenţă de rom)

Preparare:

Se pun la fiert până se topesc 3 linguri zahăr, 3 linguri apă, 3 linguri cacao, margarina şi puţină scorţişoară. Se lasă la răcit.

Albuşurile se bat spumă cu cele 3 linguri de zahăr rămase. Treptat se adaugă gălbenuşurile şi crema de cacao Se pune la congelator.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.