Inghetata cu capsuni, miere si sirop de agave

Printeaza

Inghetata cu capsuni, miere si sirop de agave din: căpşune, smântână cu 15% grăsime, miere, sirop de agave, sare, amidon alimentar.

Inghetata_cu_capsuni_miere_si_sirop_de_agave

Ingrediente:

  • 300 g căpşune
  • 10 căpşune pentru servire şi decor
  • 100 g smântână cu 15% grăsime
  • 1 lingură de miere
  • 2 linguri sirop de agave
  • 1 praf de sare
  • 1/2 linguriţă amidon alimentar

 

Mod de preparare:

într-un vas cu pereţii înalţi, pui căpşunile curăţate şi spălate, împre­ună cu smântână, mierea, siropul de agave, amidonul şi un praf de sare.

Compoziţia o mixezi şi o torni într-un vas de inox, pe care-l introduci în con­gelator. După prima oră, scoţi vasul şi spargi cristalele de gheaţă formate.

Este indicat să se repete acest pro­cedeu de 2-3 ori. înainte de a servi îngheţata, scoţi vasul din congelator şi o laşi să se topească uşor, pentru a pu­tea introduce cleştele de îngheţată.

O serveşti alături de căpşuni proaspete şi, după preferinţă, topping sau frişcă.

Inghetata cu capsuni, miere si sirop de agave

Inghetata_cu_capsuni_miere_si_sirop_de_agave

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.