Inghetata cu spanac

Printeaza

Inghetata cu spanac din: spanac, banane, nuci, polen, vanilie.

Ingrediente:Inghetata cu spanac

  • 4 banane decojite şi tăiate felii
  • 125 g nuci
  • 2 linguri polen crud
  • 10 g frunze de baby spanac
  • 1 linguriţă esenţă de vanilie
  • 2 linguri pudră de matcha

 

Mod de preparare:

Se pun bananele într-un recipient cu capac şi se lasă la congelator peste noapte. Se pasează la robot nucile cu polenul, spanacul, vanilia, pudra de ceai verde şi 1 cană cu apă.

Se adaugă banana congelată şi se pasează, după care se serveşte.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.