Inghetata cu vanilie si sirop de coacaze

Printeaza

Inghetata cu vanilie si sirop de coacaze din: frisca, oua, zahar, vanilie, coacaze.

Ingrediente:Inghetata_cu_vanilie_si_sirop_de_coacaze

  • 500 ml frişcă lichidă
  • 7 ouă
  • 5 linguri zahăr
  • 1 fiolă esenţă de vanilie
  • sirop de coacăze

 

Mod de preparare:

Separi ouăle, baţi albuşurile spumă cu 3 linguri de zahăr, iar gălbenuşurile le freci cu cele 2 linguri de zahăr rămase.

Mixezi şi frişca. Peste albuşuri pui gălbenuşurile, apoi adaugi şi frişca, amesteci bine şi împărţi compoziţia în două. Intr-o parte pui esenţă de vanilie, iar în cealaltă parte pui 3 linguri de sirop de coacăze, lei un vas şi pui câteva linguri dintr-o parte, apoi din cealaltă.

Procedezi aşa până termini ambele compoziţii. Dai la congelator pentru câteva ore şi mai amesteci din oră în oră, de câteva ori.

Serveşti îngheţata decorată cu sirop de coacăze şi cu fructe de pădure.

 

Inghetata cu vanilie si sirop de coacaze

Inghetata_cu_vanilie_si_sirop_de_coacaze

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.