Inghetata cu vanilie si sirop de coacaze

Printeaza

Inghetata cu vanilie si sirop de coacaze din: frisca, oua, zahar, vanilie, coacaze.

Ingrediente:

  • 500 ml frişcă lichidă
  • 7 ouă
  • 5 linguri zahăr
  • 1 fiolă esenţă de vanilie
  • sirop de coacăze

 

Mod de preparare:

Separi ouăle, baţi albuşurile spumă cu 3 linguri de zahăr, iar gălbenuşurile le freci cu cele 2 linguri de zahăr rămase.

Mixezi şi frişca. Peste albuşuri pui gălbenuşurile, apoi adaugi şi frişca, amesteci bine şi împărţi compoziţia în două.

Intr-o parte pui esenţă de vanilie, iar în cealaltă parte pui 3 linguri de sirop de coacăze, lei un vas şi pui câteva linguri dintr-o parte, apoi din cealaltă.

Procedezi aşa până termini ambele compoziţii. Dai la congelator pentru câteva ore şi mai amesteci din oră în oră, de câteva ori.

Serveşti îngheţata decorată cu sirop de coacăze şi cu fructe de pădure.

 

Inghetata cu vanilie si sirop de coacaze

Inghetata_cu_vanilie_si_sirop_de_coacaze

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

Pulpe superioare de pui la air fryer

Pulpe superioare de pui la air fryer din: pulpe superioare de pui, ulei, faina, condimente. Pregatiti si gatiti pulpe superioare de pui la air fryer adaugand condimente sau sosuri dupa preferinta.   Timp de preparare 5 minute Timp de gatire 35-45 minute 4 portii Usor de preparat si sanatos, acest preparat va ajuta in serile […]

Tocăniță de carne de vită cu ardei gras

Tocăniță de carne de vită cu ardei gras din: carne tocata de vita, ardei grasi, ceapa, rosii, ulei, sare, piper, cimbru, patrunjel. Ardeii grași adaugă o notă dulce și o textură crocantă, iar combinația cu carnea de vită și aromele condimentelor oferă o explozie de gust. Ingrediente: 500 g carne tocată de vită 2 ardei […]

 

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.