Inghetata de banane cu miere si cocos

Printeaza

Inghetata de banane cu miere si cocos din: banane, miere, lapte de cocos, suc de lamaie, zahar, ciocolata.

Ingrediente:Inghetata de banane cu miere si cocos

  • 3 linguri cu miere
  • 3 banane
  • 1 cutie cu lapte de cocos
  • 1 lingură cu suc de lămâie, proaspăt stors
  • 1 pliculeţ cu zahăr vanilat
  • 100 g ciocolată (opţional)

 

Mod de preparare:

Taie bananele în rondele şi pune-le într-tavă tapetată cu hârtie de copt, într-un strat. Stropeşte-le cu miere şi coace-le în cuptorul preîncălzit, la foc mediu, timp de 30 de minute.

După 15 minute, întoarce-le cu o paletă.

Pune bananele şi siropul lăsat de ele într-un blender, adaugă laptele de cocos, sucul de lămâie şi zahărul vanilat şi mixează. Toarnă compoziţia obţinută într-un vas din plastic şi dă la congelator.

După 30 de minute scoate îngheţata şi amestec-o. La fel procedează de 2-3 ori.

Las-o apoi la congelator peste noapte.

Scoate îngheţata din congelator, pune-o în boluri, rade ciocolată deasupra şi serveşte.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.