Inghetata de capsuni cu vanilie si nuci caju
PrinteazaInghetata de capsuni cu vanilie si nuci caju din: lapte de migdale, nuci caju, căpşuni organice, sirop de agave, lecitină, esenţă de vanilie, sare.
Ingrediente:
- 1 ceaşcă de lapte de migdale
- 1 ceaşcă de nuci caju
- 1/4 ceaşcă de căpşuni organice
- 4 linguri de sirop de agave
- 1 lingură de lecitină
- 1 linguriţă de esenţă de vanilie
- 1 vârf de linguriţă de sare
Mod de preparare:
Introduceţi laptele de migdale şi nucile ca’ju într-un mixer şi amestecaţi-le până se omogenizează.
Adăugaţi ingredientele rămase şi amestecaţi-le pe toate, până obţineţi o textură omogenă şi cremoasă.
Puneţi mixtura într-un aparat pentru îngheţată şi aplicaţi instrucţiunile de folosire. Alternativ, introduceţi mixtură în congelator şi amestecaţi-o o dată pe oră, până îngheaţă.
Pofta buna!