Inghetata de capsuni fara lactate sau oua
PrinteazaInghetata de capsuni fara lactate sau oua din: capsuni, ulei de cocos, lapte de nuci, miere, esenta de vanilie, nuci diverse.
- 1 cana capsuni
- 3 lg ulei de cocos
- 1 cana lapte de nuci
- 1/2 cana miere sau dupa gust
- 1/2 fiola de esenta vanilie
- 1 cana de nuci diverse, caju, migdale, nuci, orice
Mod de preparare:
Laptele se face din 2 cani de apa plus 1 cana de nuci diverse, caju, migdale, nuci, orice aveti la indemana, puse toate in blender.
Se strecoara printr-un tifon sau punga speciala, iar lichidul rezultat se repune in blender impreauna cu toate celelalte ingrediente.
Este o bautura delicioasa, gen smothie de fructe care se poate consuma ca atare sau se poate trasforma in inghetata.
Daca dispuneti de o masina de inghetata care este nemaipomenita, veti avea inghetata in jumate de ora insa daca nu, puteti introduce compozitia la congelator pentru o ora si daca a apucat sa inghete putin, se poate din nou da prin blender pentru a avea consistenta unei inghetate, mai bine zis a unui sorbet.
Pofta buna!