Inghetata de casa- cea mai racoroasa placere a verii

Printeaza

 

Inghetata:

 

Inghetata_4

Inghetata cu petale de trandafiri

Inghetata_cu_petale_de_trandafiriInghetata cu petale de trandafiri din: lapte, pastaie de vanilie, galbenusuri, zahar, petale de trandafir, frisca, siropd e zmeura, ulei eteric de trandafir, petale de trandafir. Ingrediente: 100 ml lapte 1 pastaie de vanilie 3 galbenusuri 70 g zahar 4 petale de trandafir 500 ml frisca 100 ml sirop de zmeura 2 picaturi de ulei…

Read more »

Inghetata de pepene galben cu lamaie

Inghetata_de_pepene_galben_cu_lamaieInghetata de pepene galben cu lamaie din: pepeni galbeni, zahar fin, lapte, frisca, lamaie. Ingrediente: 2 pepeni galbeni mari (700 g fiecare) 50 g zahar fin 250 ml lapte 150 ml fisca lichida 1 lamaie   Mod de preparare: Se stoarce lămâia. Se taie pepenii în două, se curăţă de seminţe şi pulpa se taie…

Read more »

Inghetata cu fructe de padure

Inghetata_cu_fructe_de_padureInghetata cu fructe de padure din: zmeura, afine, mure, iaurt, miere, frunze de menta. Ingrediente: 400 g fructe de padure (zmeura, afine, mure) 400 g iaurt 4-5 linguri miere cateva frunzulite de menta pentru decor   Mod de preparare: Speli fructele şi le cureţi de codiţe. Păstrezi câteva fructe întregi pentru a decora porţiile, iar…

Read more »

Inghetata de menta

Inghetata_de_mentaInghetata de menta din: lapte, zahar, frisca, frunze de menta, galbenusuri, ciocolata amaruie, colorant. Ingrediente: 250 ml lapte 150 g zahar 500 ml frisca lichida 40 g frunze de menta 4 galbenusuri 100 g ciocolata amaruie colorant verde   Mod de preparare: Amesteci 100 ml lapte cu zahărul şi 250 ml frişcă lichidă. Speli frunzele…

Read more »

Ingheţată din nucă de cocos

Inghetata_din_nuca_de_cocosIngheţată din nucă de cocos din: nuca de cocos, lapte, smantana, zahar pudra. Ingrediente: 1-2 nuci de cocos (aproximativ 150 g miez de nuca de cocos) 200 ml lapte cald 300 g smantana 100 g zahar pudra     Mod de preparare: Găureşti nuca de cocos în capătul în care se află trei zone cu…

Read more »

Ingheţată de fistic cu sofran

Inghetata_de_fistic_cu_sofranIngheţată de fistic cu sofran din: fistic, lapte, galbenusuri, sare, zahar,  sofran, ciocolata amaruie. Ingrediente: 100 g fistic 1/2 l lapte 4 galbenusuri 1 praf de sare 200 g zahar cateva fire de sofran 50 g ciocolata amaruie pentru decor   Mod de preparare: Prăjeşti fisticul şi îl macini. Fierbi 100 ml lapte şi presari…

Read more »

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.