Inghetata de casa- cea mai racoroasa placere a verii
Printeaza
Inghetata:
Inghetata cu petale de trandafiri
Inghetata cu petale de trandafiri din: lapte, pastaie de vanilie, galbenusuri, zahar, petale de trandafir, frisca, siropd e zmeura, ulei eteric de trandafir, petale de trandafir. Ingrediente: 100 ml lapte 1 pastaie de vanilie 3 galbenusuri 70 g zahar 4 petale de trandafir 500 ml frisca 100 ml sirop de zmeura 2 picaturi de ulei…
Inghetata de pepene galben cu lamaie
Inghetata de pepene galben cu lamaie din: pepeni galbeni, zahar fin, lapte, frisca, lamaie. Ingrediente: 2 pepeni galbeni mari (700 g fiecare) 50 g zahar fin 250 ml lapte 150 ml fisca lichida 1 lamaie Mod de preparare: Se stoarce lămâia. Se taie pepenii în două, se curăţă de seminţe şi pulpa se taie…
Inghetata cu fructe de padure
Inghetata cu fructe de padure din: zmeura, afine, mure, iaurt, miere, frunze de menta. Ingrediente: 400 g fructe de padure (zmeura, afine, mure) 400 g iaurt 4-5 linguri miere cateva frunzulite de menta pentru decor Mod de preparare: Speli fructele şi le cureţi de codiţe. Păstrezi câteva fructe întregi pentru a decora porţiile, iar…
Inghetata de menta
Inghetata de menta din: lapte, zahar, frisca, frunze de menta, galbenusuri, ciocolata amaruie, colorant. Ingrediente: 250 ml lapte 150 g zahar 500 ml frisca lichida 40 g frunze de menta 4 galbenusuri 100 g ciocolata amaruie colorant verde Mod de preparare: Amesteci 100 ml lapte cu zahărul şi 250 ml frişcă lichidă. Speli frunzele…
Ingheţată din nucă de cocos
Ingheţată de fistic cu sofran
Ingheţată de fistic cu sofran din: fistic, lapte, galbenusuri, sare, zahar, sofran, ciocolata amaruie. Ingrediente: 100 g fistic 1/2 l lapte 4 galbenusuri 1 praf de sare 200 g zahar cateva fire de sofran 50 g ciocolata amaruie pentru decor Mod de preparare: Prăjeşti fisticul şi îl macini. Fierbi 100 ml lapte şi presari…