Inghetata de ciocolata cu sos si fistic

Printeaza

Inghetata de ciocolata cu sos si fistic din: smantana, zahar pudra, oua, zahar tos, ciocolata amaruie, cacao, sos de ciocolata, fistic, fursecuri.

Ingrediente:Inghetata_de_ciocolata_cu_sos_si_fistic

  • 500 ml smantana grasa
  • 110 g zahar pudra
  • 3 oua
  • 75 g zahar tos
  • 200 g ciocolata amaruie
  • 4 linguri cacao

pentru servit:

  • sos de ciocolata
  • fistic
  • fursecuri

 

Mod de preparare:

Gălbenuşurile se freacă cu zahărul pudră până ce se albesc Si apoi se amestecă bine cu smântână.Ciocolata ruptă bucăţi se topeşte şi apoi se amestecă cu crema de smântână şi cacaua.

Se bat albuşurile spumă si, după ce spuma începe să se for­meze, se adaugă zahărul tos si se continuă baterea până ce zahărul se topeşte.

Spuma de albuş se amestecă bine cu crema de cacao si se toarnă noua cremă într-o cutie care se lasă la congelator pentru aproximativ 4 ore. Se serveşte cu sos de ciocolată, fistic şi fursecuri.

Inghetata de ciocolata cu sos si fistic

Inghetata_de_ciocolata_cu_sos_si_fistic

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.