Inghetata de cirese cu biscuiti

Printeaza

Inghetata de cirese cu biscuiti din: lapte de orez, cirese, indulcitor, biscuiti.

Ingrediente:Inghetata de cirese cu biscuiti

  • 2 căni cremă/lapte de orez
  • 1 cană de cireşe fără sâmburi
  • 2 linguri îndulcitor
  • biscuiti

 

Mod de preparare:

Intr-un blender se mixează 2 căni cremă/lapte de orez, 1 cană de cireşe fără sâmburi şi 2 linguri îndulcitor. Se toarnă compoziţia într-o caserolă.

Caserola se aşază în congelator şi, din 15 în 15 minute, se amestecă îngheţata, pentru a sparge cristalele de gheaţă care se vor formă şi pentru a obţine o textură mai cremoasă.

Când este aproape gata se pune în forme în care se introduce un biscuit în mijloc şi se mai lasă 30 minute la congelator.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.