Inghetata de cocos si migdale
PrinteazaInghetata de cocos si migdale din: migdale, rom, lapte, iaurt, cocos.
- 50 g de migdale crude
- 3 picături de esentă de migdale
- 4 linguri de esentă de rom
- 100 ml lapte degresat
- două iaurturi mici 0% grăsimi (150 g)
- 3 linguri de cocos răzuit
- 2 linguri de îndulcitor pudră
Mod de preparare:
Inmoaie migdalele în esentă de rom diluată cu putină apă şi lasă-le o oră, până devin moi şi capătă o aromă de rom. Scurge migdalele, taie-le în bucătele mici şi amestecă-le cu restul de ingrediente, până când obtii o consistentă omogenă.
Pune inghetata într-un recipient incăpător, dă la congelator şi amestecă din 3 în 3 ore, pentru a nu se forma fulgi de gheată. Lasă inghetata peste noapte la congelator si serveşte în cupe.
Pofta buna!