Inghetata de hibiscus

Printeaza

Inghetata de hibiscus din: flori de hibiscus, apa, frisca, revent.

Ingrediente:Inghetata de hibiscus

  • flori de hibiscus
  • 200 ml apa
  • 250 g tije de revent
  • 500 ml frisca

 

 

Mod de preparare:

Se aşază o mână de flori de hibiscus uscate în 200 ml apă; se dau 2-3 clocote, apoi se stinge focul, se acoperă vasul şi se lasă 10-15 minute la infuzat.

Se pun într-o crăticioară 250 g tije de revent tăiate cubuleţe; peste ele se scurge apa de pe florile de hibiscus. Se adaugă 2-3 linguri zahăr în compoziţia de revent şi se fierb câteva minute, până se înmoaie tijele.

Se pasează, se lasă să se răcească şi se înglobează 500 ml frişcă bătută. Se dă la congelator câteva ore sau se pune în maşina de îngheţată.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.