Inghetata de mango si cocos

Printeaza

Inghetata de mango si cocos din: mango proaspăt, ulei de nucă de cocos, lecitină.

Inghetata de mango si cocos

Ingrediente:

  • 2 ceşti tie mango proaspăt, cojit şi cu seminţele scoase
  • 1/4 ceaşcă de ulei de nucă de cocos, lichid
  • 1 lingură de lecitină

Mod de preparare:

Topiţi uleiul de nucă de cocos, punând containerul într-un vas cu apă caldă, timp de câteva minute. Puneţi toate ingredien­tele într-un mixer şi amestecaţi-le până se omogenizează.

Puneţi mixtura într-un vas mic şi acoperiţi-l. Introduceţi-l în congelator pentru trei ore, sau până se solidifică. Procesaţi mixtura congelată printr-un mixer, până se omogenizează.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.