Inghetata de pepene galben

Printeaza

Inghetata de pepene galben

Ingrediente:Inghetata de pepene galben

  • 2-3 pepeni galbeni, potrivit de mari
  • 500 ml frişcă lichidă
  • 100 ml lichior
  • zahar farin
  • coajă de portocală

 

Mod de preparare:

Tai cuburi mici miezul de la pepeni şi adaugi frişca bătută şi lichiorul. Amesteci puţin, pui şi coaja de portocală şi, după gust, zahărul farin.

Dai la congelator. Ornează cu frişcă, felii de banane şi vişine din vişinata.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.