Inghetata de fistic cu frisca

Printeaza

Inghetata de fistic cu frisca din: oua, zahar, lichior de fistic, frisca, lapte, fructe.

Ingrediente:

  • 3 gălbenuşuri
  • 200 g zahăr
  • 5-20 ml lichior de fistic, după gust
  • 60 ml frişcă lichidă
  • 120 ml lapte
  • fructe de sezon

 

Mod de preparare:

Freci gălbenuşurile cu zahărul, torni laptele şi pui pe baie de aburi, amestecând până se îngroaşă compoziţia, şi o dai la o parte de pe foc.

După ce s-a răcit amestecul, baţi frişca şi o adaugi în compoziţie, torni lichiorul de fistic şi continui să amesteci.

Pui îngheţata în forme şi o dai la congelator. O serveşti cu fructe de sezon proaspete.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.