Inghetata cu fragi si coacaze

Printeaza

Inghetata cu fragi si coacaze din: zahăr pudră, coacăze roşii, fragi, iaurt, mascarpone, lapte, miere, smantana dulce, zmeura, rulouri de napolitane, suc de lamaie.

 

Ingrediente:

  • 150 g zahăr pudră
  • 40 g coacăze roşii
  • 200 g fragi, 100 g iaurt
  • 75 g mascarpone
  • 100 ml lapte, 30 ml miere
  • 200 ml smântână dulce
  • 100 g zmeură
  • 4 rulouri de napolitane
  • 30 ml suc de lămâie

Mod de preparare:

Amesteci o treime din zahărul pudră cu coacăzele şi iaşi până a doua zi. Amesteci 50 g zahăr pudră cu fragii şi laşi la fel, până a doua zi.

Apoi amesteci 50 ml lapte cu zahărul pudră rămas, cu mascarpone şi iaurtulî Pui totul în congelator timp de 15-20 de minute.

Ingheţata rezultată din amestecul de mascarpone, iaurt, lapte şi zahăr pudră o împărţi în două şi amesteci fiecare jumăta­te cu câte un piure: de coacăze şi de fragi.

Pui cele două îngheţate în con­gelator.

Smântână rămasă o baţi bine, aranjezi cele două feluri de îngheţată în cupe, le decorezi cu frişca bătută, zmeura şi rulourile de napolitane.

 

Inghetata cu fragi si coacaze

Inghetata_cu_fragi_si_coacaze

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.