Inghetata cu fragi si coacaze
PrinteazaInghetata cu fragi si coacaze din: zahăr pudră, coacăze roşii, fragi, iaurt, mascarpone, lapte, miere, smantana dulce, zmeura, rulouri de napolitane, suc de lamaie.
Ingrediente:
- 150 g zahăr pudră
- 40 g coacăze roşii
- 200 g fragi, 100 g iaurt
- 75 g mascarpone
- 100 ml lapte, 30 ml miere
- 200 ml smântână dulce
- 100 g zmeură
- 4 rulouri de napolitane
- 30 ml suc de lămâie
Mod de preparare:
Amesteci o treime din zahărul pudră cu coacăzele şi iaşi până a doua zi. Amesteci 50 g zahăr pudră cu fragii şi laşi la fel, până a doua zi.
Apoi amesteci 50 ml lapte cu zahărul pudră rămas, cu mascarpone şi iaurtulî Pui totul în congelator timp de 15-20 de minute.
Ingheţata rezultată din amestecul de mascarpone, iaurt, lapte şi zahăr pudră o împărţi în două şi amesteci fiecare jumătate cu câte un piure: de coacăze şi de fragi.
Pui cele două îngheţate în congelator.
Smântână rămasă o baţi bine, aranjezi cele două feluri de îngheţată în cupe, le decorezi cu frişca bătută, zmeura şi rulourile de napolitane.
Inghetata cu fragi si coacaze
Pofta buna!