Ingheţată cu fructe de pădure
Printeazaîngheţată cu fructe de pădure din: crema cremsnit, lapte, frisca, fructe de padure, bezele si foia de napolitana.
- 1 cutie crema cremsnit
- 750 ml lapte
- 250 ml frisca
- 600 g fructe de padure
- bezele
- 1 foiae napolitana
Mod de preparare:
Intr-un bol pui crema pentru cremşnit, peste care torni 750 ml lapte rece în frigider. Mixezi 5 minute, până se îngroaşă.
Frişca o baţi separat, apoi o adaugi peste crema de cremşnit. Fructele de pădure le adaugi peste crema obtinută si amesteci uşor.
In 2 forme de cozonac tapetate cu folie alimentară în prealabil, aşezi un strat de bezele peste care torni crema cu fructele de pădure.
Deasupra aşezi o foaie de napolitană decupată după formă şi dai tăvile la congelator pentru câteva ore.
Ingheţată cu fructe de pădure
Poftă bună!