Ingheţată cu fructe de pădure

Printeaza

îngheţată cu fructe de pădure din: crema cremsnit, lapte, frisca, fructe de padure, bezele si foia de napolitana.

Ingrediente:Inghetata_cu_fructe_de_padure

  • 1 cutie crema cremsnit
  • 750 ml lapte
  • 250 ml frisca
  • 600 g fructe de padure
  • bezele
  • 1 foiae napolitana

 

Mod de preparare:

Intr-un bol pui crema pentru cremşnit, peste care torni 750 ml lapte rece în frigider. Mixezi 5 mi­nute, până se îngroaşă.

Frişca o baţi separat, apoi o adaugi peste crema de cremşnit. Fructele de pădure le adaugi peste crema obtinută si amesteci uşor.

In 2 for­me de cozonac tapetate cu folie alimentară în prealabil, aşezi un strat de bezele peste care torni crema cu fructele de pădure.

Dea­supra aşezi o foaie de napolitană decupată după formă şi dai tăvile la congelator pentru câteva ore.

Ingheţată cu fructe de pădure

Inghetata_cu_fructe_de_padure

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.