Inghetata de iaurt cu mure si ciocolata
PrinteazaO reteta de inghetata de iaurt cu mure si ciocolata din: iaurt cu aroma de vanilie, mure, sirop de porumb, zahar, ciocolata, mure si menta.
- 454 grame iaurt degresat cu aroma de vanilie
- 170 grame de mure
- 1/2 ceasca sirop de porumb
- 1/4 ceasca zahar
- 1/2 ceasca bucatele de ciocolata
- mure si frunzulite de menta pentru ornat
Mod de preparare:
Iaurtul, murele, siropul de porumb şi zahărul se amestecă într-un blender până se obţine o cremă fină.
La final, compoziţia se amestecă cu bucăţelele de ciocolată, se pune într-un vas care se acoperă cu folie de plastic şi se ţine 4 ore la congelator.
Se serveşte cu mure proaspete şi chiar cu câteva frunzuliţe de mentă.
Inghetata de iaurt cu mure si ciocolata
Pofta buna!