Inghetata de iaurt cu mure si ciocolata

Printeaza

O reteta de inghetata de iaurt cu mure si ciocolata din: iaurt cu aroma de vanilie, mure, sirop de porumb, zahar, ciocolata, mure si menta.

Ingrediente:

  • 454 grame iaurt degresat cu aroma de vanilie
  • 170 grame de mure
  • 1/2 ceasca sirop de porumb
  • 1/4 ceasca zahar
  • 1/2 ceasca bucatele de ciocolata
  • mure si frunzulite de menta pentru ornat

 

Mod de preparare:

Iaurtul, murele, siropul de porumb şi zahărul se amestecă într-un blender până se obţine o cremă fină.

La fi­nal, compoziţia se amestecă cu bucă­ţelele de ciocolată, se pune într-un vas care se acoperă cu folie de plastic şi se ţine 4 ore la congelator.

Se serveşte cu mure proaspete şi chiar cu câteva frunzuliţe de mentă.

Inghetata de iaurt cu mure si ciocolata

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.