Inghetata cu mere, nuci si sirop de brad

Printeaza

Inghetata cu mere, nuci si sirop de brad din: mere, kiwi, sirop de brad, smantana, muguri de pin, nuci.

 

Ingrediente:

  • circa 1 kg mere curăţate de coajă şi de seminţe
  • 200 g kiwi
  • 100 ml sirop de brad
  • 200 g smântâ­nă
  • 100 g muguri de pin
  • 100 g nuci prăjite

 

Mod de preparare:

Pui merele şi kiwi într-o tavă, presari câţiva mu­guri de pin şi introduci în cuptor pentru 30-35 de minute.

După ce s-au copt bine, scoţi din cup­tor şi laşi să se răcească bine.

Pui în blender conţinutul tăvii, amesteci cu siropul de brad şi pasezi bine.

Adaugi smântână, mugurii de pin, iar la urmă nucile pisate. Amestecul obţinut îl treci într-un vas şi pentru 4 ore îl ţii în congelator.

Din când în când amesteci cu un tel sau cu mi­xerul, pentru a nu face aşchii de gheaţă.

Serveşti îngheţata în cupe, decorată cu muguri de pin şi presărată cu o ploaie de nuci măcinate.

Inghetata cu mere, nuci si sirop de brad

Inghetata_cu_mere_nuci_si_sirop_de_brad

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.