Inghetata cu negresa

Printeaza

Inghetata cu negresa din: cirese in sirop, choux-uri cu ciocolata, negresa cu ciocolata, frisca.

Ingrediente: 

  • 3 linguri cireşe în sirop, scurse de lichid
  • 150 g choux-uri cu ciocolată
  • 50 g negresă cu ciocolată
  • 4 linguri frişcă

 

Mod de preparare:

Porţionează cireşele în două cupe de îngheţată. Procedează la fel cu choux-urile şi cu negresa. Toarnă sos de ciocolată deasupra.

Repetă procedeul cu întrega cantitate de ingrediente şi serveşte cu friscă bătută.

Inghetata cu negresa

Inghetata_cu_negresa

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.