Istoria Bucătăriei Chinezesti: O Călătorie În Profunzimea Bucătăriei Chinezesti. Bucătăria chinezeasca, cu o istorie ce se întinde pe mii de ani, este un mozaic vibrant de arome, texturi și tradiții culinare. Acest articol vă va purta într-o călătorie prin timp, explorând originea și evoluția acestei bucătării excepționale, de la rădăcinile sale antice până la forma […]
Ingheţată de ness
PrinteazaIngheţată de ness
Ingrediente:
- 5 ouă
- 5-6 linguri zahăr
- 4 pliculeţe ness (sau cacao, rom)
- 1 plic frişcă
- 150 ml lapte
Mod de preparare:
Ingheţată de ness: Baţi albuşurile spumă tare cu zahărul, apoi încorporezi gălbenuşurile şi frişca preparată după instrucţiunile de pe plic. Pui şi nessul, omogenizezi compoziţia şi o dai la rece.
Am încercat această reţetă cu alune şi stafide şi a ieşit delicioasă. Este o îngheţată fără „ace”, cre- moasă şi foarte gustoasă.
Poftă bună!
Istoria Bucătăriei Chinezesti: O Călătorie În Profunzimea Bucătăriei Chinezesti
Sarmale Picante – Aroma si Deliciu
Sarmale Picante – Aroma si Deliciu din: carne de porc, orez, ceapa, ulei, varza murata, bulion de rosii, ardei iuti, sare, piper, boia de ardei iute, marar, cimbru, frunze de dafin, paprika. Explorați gustul intens cu această rețetă de sarmale picante, o variantă inedită a tradiționalelor sarmale românești. Perfecte pentru iubitorii de mâncăruri cu un […]
Prajitura Îngerilor – Angel Food Cake
Prajitura Îngerilor – Angel Food Cake din: faina, zahar pudra, albusuri de ou, crema tartar, sare, extract de vanilie, extract de migdale, extract de lamaie. Această prăjitură este cunoscută pentru aspectul ei alb și pentru textura sa pufoasă. Ingrediente: 1 cană de făină de tort sau făină de migdale 1 1/2 cană de zahăr […]