Inghetata orientala de fistic si migdale din: lapte, cremă de brânză, amidon, smântână de frişcă, zahăr, fistic, extract de migdale, sare.
Ingrediente:
2 căni lapte
3 linguri cremă de brânză
o lingură amidon
o cană şi un sfert smântână de frişcă
1/2 cană zahăr
1/2 cană fistic uşor prăjit şi măcinat fin
o linguriţă extract de migdale
un praf sare
Mod de preparare:
Amidonul se dizolvă în câteva linguri de lapte si crema de brânză se bate bine.
Separat, laptele se pune la fiert cu zahărul si cu smântână.
Când ajunge la punctul de fierbere, se adaugă amidonul dizolvat în lapte, apoi se fierbe până când se îngroaşă ca o budincă.
Se amestecă totul cu crema de brânză, apoi se adaugă fisticul, extractul de migdale si sarea si.se lasă să se răcească.
Compoziţia se toarnă în maşina de îngheţată sau se dă la congelator de pe o zi pe alta, amestecând la câteva ore în ea pentru a nu face cristale de gheaţă.
Inghetata de fistic cu migdale din: oua, zahar, lapte, smantana, pasta de fistic, fistic, migdale, zahar pudra, ulei de migdale. Ingrediente pentru îngheţată: 5 gălbenuşuri 90 g zahăr 300 ml lapte 200 ml smântână 2 linguri cu vârf (80 g) pasta de fistic Ingrediente pentru pasta de fistic: 125 g fistic 75 g migdale 35 g […]
Inghetata de fistic cu menta si ciocolata din: lapte, zahar, oua, frisca lichida, pasta de fistic, esenta vanilie, colorant, fistic, apă, făină de migdale, ulei, menta, ciocolată rasa. Ingrediente: 500 ml lapte 100 g zahăr 6 gălbenuşuri 200 ml frişcă lichidă 2 linguri pastă de fistic esenţă vanilie câteva picături de colorant Pentru pasta de fistic: 250 g fistic […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.