Inghetata pe bat

Printeaza

Inghetata pe bat din: fructe uscate, suc de capsuni, capsuni, miere, vanilie.

Ingrediente:Inghetata_pe_bat

  • 40 g fructe uscate
  • 100 ml suc de capsuni
  • 125 g capsuni
  • 50 g miere
  • 1 pachet vanilie naturala
  • 4 bete de inghetata

 

Mod de preparare:

Fructele uscate se mixeaza cu cele proaspete, cu sucul de fructe, miere si vanilie.

Sucul obtinut se pune in forme, in care introduceti un bat de inghetata. Este cea mai simple reteta de inghetata si cea mai bune, pentru ca exclude grasimile animale.

Inghetata pe bat

Inghetata_pe_bat

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.