Ingheţată de portocale

Printeaza

Inghetata de portocale din: frisca, suc de portocale, zahar pudra, zeama de lamai, apa si albus.

Ingrediente:

  • 500 ml frisca lichida
  • 250 ml suc de portocale
  • 6 linguri zahar pudra
  • zeama de la 3 lamai
  • 20 ml apa
  • 1 albus

 

Mod de preparare:

Baţi spumă albuşul cu zahărul pudră, adăugând din când în când apă. Baţi frişca spumă, apoi sucul de portocale şi zeama de lămâie.

Pui compoziţia în forme de îngheţată, pe care le dai la conge­lator pentru 3-4 ore.

Ingheţată de portocale

Pofta buna!

 

 

 

 

 

Infuzie de busuioc pentru indigestie

Infuzie de busuioc pentru indigestie: Remediu natural pentru digestie sănătoasă. Busuiocul (Ocimum basilicum) este o plantă aromatică cu proprietăți carminative, antispasmodice și antiinflamatoare, fiind un remediu eficient pentru combaterea indigestiei, balonării și disconfortului abdominal. Infuzia de busuioc ajută la calmarea stomacului și la stimularea digestiei, fiind o soluție naturală rapidă și ușor de preparat. Ingrediente […]

Fructe de Mare cu Sos de Lămâie și Pătrunjel

Fructe de Mare cu Sos de Lămâie și Pătrunjel: o combinație clasică, plină de savoare, ce oferă o explozie de arome proaspete și citrice. Acest fel de mâncare elegant și simplu de preparat este ideal pentru o cină rafinată sau un prânz ușor, impresionând prin gustul său sofisticat și prezentarea atrăgătoare. Timp de preparare Pregătire: […]

 

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.