Inghetata de rom

Printeaza

O reteta de inghetata de rom din: rom, smantana, albusuri, zahar pudra, zahar vanilat, stafide si lamaie.

Ingrediente:

  • 100 ml rom
  • 400 ml smantana dulce
  • 2 albusuri
  • 200 g zahar pudra
  • 2 pliculete cu zahar vanilat
  • 100 g stafide
  • 1 lamaie

 

Mod de preparare:

Pune stafidele la înmuiat în rom. După circa două ore, mixează albuşurile cu zahărul pudră şi zeama de lămâie.

Incorporează smântână dulce bătută cu zahărul vanilat. Adaugă stafidele cu tot cu romul rămas în bol.

Compoziţia astfel obţinută, pune-o într-o caserolă de plastic. Las-o la congelator câteva ore.

Inghetata de rom

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.