Inghetata de rubarba cu fistic

Printeaza

Inghetata de rubarba cu fistic din: rubarba, zahar, smantana, fistic.

 

Ingrediente:

  • 500 g rubarba
  • 250 g zahar
  • 150 ml smantana
  • 50 g fistic

 

 

Mod de preparare:

Speli si toci tijele de rubarba. Le pui la fiert in apa cu 200 g zahar, cat sa le acopere cu dou degete.

Bati spuma smantana cu zaharul, mixezi rubarba pana devine o pasta si amesteci din ora in ora pentru a nu se forma cristale de gheata. Inanainte sa i servesti, adaugi fistic maruntit.

Inghetata de rubarba cu fistic

Inghetata_de_rubarba_cu_fistic

Pofta buna!

 

 

Aspic de Pește cu Legume

Aspic de Pește cu Legume din: file de peste, gelatina, supa, morcovi, telina, mazare, oua, sare, piper, lamaie. Aspicul de pește reprezintă o alegere rafinată pentru orice masă festivă sau ocazie specială, combinând savoarea delicată a peștelui cu prospețimea legumelor și eleganța prezentării. Această rețetă versatilă permite utilizarea diferitelor tipuri de pește, cum ar fi […]

Quiche cu Tarhon și Ciuperci

Quiche cu Tarhon și Ciuperci din: aluat, ciuperci, ulei, oua, smantana, branza, tarhon, sare, piper. Quiche-ul cu tarhon și ciuperci este o adevărată încântare culinară, combinând textura cremoasă a umpluturii de ou cu aroma distinctă a tarhonului și savoarea pământească a ciupercilor. Această rețetă aduce un suflu nou în bucătăria clasică franceză, fiind perfectă pentru […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.