Inghetata de trandafiri cu migdale

Printeaza

Inghetata de trandafiri cu migdale: amestecă 1 lingură amidon cu 4 linguri lap­te rece. adaugă 500 ml lapte şi 5 linguri zahăr şi se amestecă în­tr-o crăticioară; se dau în clocot, apoi se reduce fo­cul şi se lasă să fiarbă la foc moale 3-4 min.

lasă să se răcească bine, apoi se adaugă 100 g frişcă, apoi 8-10 petale de trandafiri roşii şi câteva picături de esenţă de trandafiri şi se amestecă bine.

aşază într-un vas plat şi se dă la congelator, înainte de a se întări com­plet, se scoate şi se împar­te compozitia in doua; cele 2 portii se bat cu blenderul si se inglobeaza 50 g migdale tocate. Se da la congelator.

Inghetata de trandafiri cu migdale

Inghetata_de_trandafiri_cu_migdale

Pofta buna!

 

 

Homar – Beneficii pentru sanatate si retete

Homarul face parte din categoria crustaceelor și este considerat o delicatesă în multe culturi culinare. Homarul, cu carapacea sa distinctivă și cleștii mari, este o delicatesă apreciată în bucătăriile de pe întreg globul. Acești crustacei aparțin ordinului Decapoda și sunt în principal două tipuri: homarul european (Homarus gammarus) […]

Varză delicioasă calită: rețeta tradițională

Rețeta Tradițională din varza, ceapa, morcovi, ulei de masline, usturoi, bulion de rosii, sare, piper, boia dulce.   Ingrediente: 1 varză medie, tăiată mărunt 2 cepe mari, tocate 2 morcovi, tăiați în rondele subțiri 2 linguri de ulei de măsline 2 căței de usturoi, mărunțiți 1/2 cană de bulion de roșii Sare […]

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.