Inghetata de vanilie cu briose si ciocolata

Printeaza

Inghetata de vanilie cu brise si ciocolata din: inghetata de vanilie, piscoturi, visinata, briose, frunze de menta si frisca.

 

Ingrediente:

  • 1 cutie de inghetata de vanilie (500 g)
  • 175 g piscoturi de sampanie
  • 4 linguri visinata sau coniac
  • 150 g briose gata preparate, maruntite sau taiate felii
  • frunze de menta, ciocolata rasa si frisca pentru ornat

 

 

Mod de preparare:

bate inghetata pana se omogenizeaza. Asaza in cupe de sticla, alternativ, straturi de inghetata, bucati de piscoturi si briose maruntite. Stropeste cu visinata sau coniac si presara bucatele de briose.

Orneaza cu ciocolata rasa, frunze de menta si, optional, frisca si serveste imediat.

Inghetata de vanilie cu briose si ciocolata

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.