Inghetata vegana cu banane din: banane, pudra de roscove, migdale, miere. Ingrediente: 4 banane bine coapte 1 linguriţă pudră de roşcove 1 mână de migdale crude 1 lingură de miere afine sau mure proaspete Mod de preparare: Curăţă-le de coajă, taie-le bucaţi şi pune-le la congelator, într-o pungă ce se închide etanş. Lasă-le peste […]
Inghetata de cirese cu biscuiti din: lapte de orez, cirese, indulcitor, biscuiti. Ingrediente: 2 căni cremă/lapte de orez 1 cană de cireşe fără sâmburi 2 linguri îndulcitor biscuiti Mod de preparare: Intr-un blender se mixează 2 căni cremă/lapte de orez, 1 cană de cireşe fără sâmburi şi 2 linguri îndulcitor. Se toarnă compoziţia într-o […]
Inghetata cu ciocolata neagra din: ciocolata neagra, oua, zahar, sare, lapte, faina, frisca. Ingrediente: 100 g ciocolata neagră 2 oua 1 pahar zahăr tos 1/2 pahar făină un vârf de cuţit sare 2 pahare lapte 1-2 linguri zahăr pudră 2 pahare frişcă lichidă Mod de preparare: Se topesc 100 g ciocolata neagră în bain-marie. […]
Inghetata de banane cu miere si cocos din: banane, miere, lapte de cocos, suc de lamaie, zahar, ciocolata. Ingrediente: 3 linguri cu miere 3 banane 1 cutie cu lapte de cocos 1 lingură cu suc de lămâie, proaspăt stors 1 pliculeţ cu zahăr vanilat 100 g ciocolată (opţional) Mod de preparare: Taie bananele în […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.