Inghetata de zahar ars

Printeaza

Inghetata de zahar ars

Ingrediente:

  • 6 ouă întregi sau 8 gălbenuşuri
  • 250 g zahăr
  • 1 l lapte

 

 

Mod de preparare:

Inghetata de zahar ars: Se freacă într-un castron şase ouă întregi sau opt gălbenuşuri cu 100 g zahăr.

Se ard, potrivit de rumen, 150 g zahăr şi se sting cu puţină apă fierbinte, se amestecă cu laptele cald .

Se dă la o parte, amestecând din când în când până se răcoreşte, se toarnă în şerbetieră şi se îngheaţă.

După dorinţă, cînd este aproape gata, se adaugă 2 – 3 linguri de frişcă bătută, şi se mai învârteşte până se întăreşte complet.

 

Pofa buna!

 

 

 

 

Incoming search terms:

  • inghetata de zahar ars

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.