Inima la tigaie cu sote de legume si salata

Printeaza

 Inima la tigaie cu sote de legume si salata

Ingrediente:Inima la tigaie cu sote de legume si salata

  • 1 kg inimă de vită sau porc
  • 2 linguri de făină
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prăjit
  • 600 g legume (cartofi, fasole fidea, morcovi sau mazăre)
  • sa­lată
  • 30 g unt
  • puţin ulei

 

Mod de preparare:

Inima se curăţă, se spală şi se usucă cu un şervet. Se taie felii, se dă sare, piper apoi se trece prin făină şi se frige într-o tigaie cu grăsime în­cinsă.

Se serveşte cu un sote de legume şi cu o salată de sezon.

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • inima de vita la tigaie
  • inima de porc la tigaie

1 comentariu

  1. Nu am mai gatit inima de vita/porc. Nu strica sa incerc.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.