Inima cu smantana cu garnitura de salata

Printeaza

Inima cu smantana cu garnitura de salata

Ingrediente:

  • 1 kg inimă de vită sau porc
  • 100 g unt
  • 11/2 lingură de făină
  • zare
  • piper
  • 3 cepe
  • 200 g smantană
  • salată de sezon
  • puţin ulei

 

Mod de preparare:

Inima cu smantana cu garnitura de salata: Inima se curăţă, se spală şi se taie felii, apoi se înăbuşă cu ceapa to­cată.

Se stinge cu apă şi se pune la fiert pînă ce inima s-a făcut, apoi se adaugă făină, sare şi piper .

Lasandu-se în continuare la fiert. Smantană şi salata de sezon se servesc separat.

 

Pofta buna!

 

 

 

1 comentariu

  1. A iesit buna inima de vita?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.