Inimi de curcan cu ceapa verde si vin

Printeaza

Inimi de curcan cu ceapa verde si vin din: inimi de curcan, concentrat de legume, ceapă verde, usturoi, ulei, vin alb, verdeaţă, sare, piper.

Inimi_de_curcan_cu_ceapa_verde_si_vin

Ingrediente:

  • 1 caserolă inimi de curcan
  • 1 cub concentrat de legume
  • 1 legătură ceapă verde
  • 3 căţei usturoi
  • 2 linguri ulei
  • 100 ml vin alb
  • verdeaţă
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Carnea se curăţă foarte bine la interior şi exterior şi se spală în mai multe ape. Se pune la fiert cu apă şi cubul de concentrat de legume şi se lasă două ore, înlăturând spuma.

In două linguri de ulei se că­lesc un minut ceapa şi usturoiul feliat şi apoi se pune carnea.

Se toarnă vinul, eventual puţină zeamă în care au fiert inimile, sare, piper şi se dă la cuptor pentru 30 de minute, să se rumenească frumos. Se aduce la mâsă cu verdeaţă.

Inimi de curcan cu ceapa verde si vin

Inimi_de_curcan_cu_ceapa_verde_si_vin

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Buna mancarea asta cu carne de curcan

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.