Inimi de curcan cu ceapa verde si vin
PrinteazaInimi de curcan cu ceapa verde si vin din: inimi de curcan, concentrat de legume, ceapă verde, usturoi, ulei, vin alb, verdeaţă, sare, piper.
Ingrediente:
- 1 caserolă inimi de curcan
- 1 cub concentrat de legume
- 1 legătură ceapă verde
- 3 căţei usturoi
- 2 linguri ulei
- 100 ml vin alb
- verdeaţă
- sare
- piper
Mod de preparare:
Carnea se curăţă foarte bine la interior şi exterior şi se spală în mai multe ape. Se pune la fiert cu apă şi cubul de concentrat de legume şi se lasă două ore, înlăturând spuma.
In două linguri de ulei se călesc un minut ceapa şi usturoiul feliat şi apoi se pune carnea.
Se toarnă vinul, eventual puţină zeamă în care au fiert inimile, sare, piper şi se dă la cuptor pentru 30 de minute, să se rumenească frumos. Se aduce la mâsă cu verdeaţă.
Inimi de curcan cu ceapa verde si vin
Pofta buna!
Buna mancarea asta cu carne de curcan