Inimi de salata verde cu sunca

Printeaza

O reteta de inimi de salata verde cu sunca din: smantana, maioneza, mustar, zahar, sare, piper, chilli, ulei de masline, ceapa, salata, sunca de praga si ardei gras.

Ingrediente:

  • 150 ml smantana
  • 2 linguri maioneza
  • 3 lingurite mustar
  • 1 lingurita zahar
  • sare
  • piper
  • chilli
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1 lingura ceapa tocata
  • 4 inimi de salata
  • 280 g sunca de praga
  • 1/2 ardei gras copt

 

Mod de preparare:

Cu telul, se amestecă smântână cu maioneză, muştar şi zahăr; se condi­mentează după gust cu sare, piper şi chili; se înglobează apoi ulei şi ceapă, bătând în continuare cu telul.

Dressingul obţinut se dă la frigider 12 min. Se taie în două, pe lung, inimile de salată verde. Se îndepărtează cotorul şi frunzele tari din mijloc; se aşază înăuntru bucăţele de şuncă, apoi dressing şi în final bucăţele de ardei copt.

Inimi de salata verde cu sunca

Pofta buna!

 

2 comentarii

  1. O sa incerc chestia asta

  2. Da, sunt perfecte pentru niste aperitive

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.