Inimioare cu şuncă si caşcaval
PrinteazaO reteta delicioasa de inimioare cu: aluat, sunca, cascaval, ardei gras, masline negre, sare, piper.
- 400 g aluat foitaj
- 150 g şuncă
- 150 g caşcaval ras
- 1/2 bucată ardei gras roşu
- 60 g măsline negre fără sâmburi
- sare
- piper
Mod de preparare:
Laşi aluatul foitaj să se dezgheţe. Când s-a dezgheţat, încingi cuptorul la 200°C. Tai şunca şi ardeiul gras cubuleţe, iar măslinele în fâşiuţe.
Aluatul îl tai în formă de inimioare (sau alte forme), pe care le pui într-o tavă tapetată cu hârtie de copt şi le înţepi uşor cu furculiţa.
Pe fiecare inimioară pui bucăţele de şuncă, caşcaval, ardei gras cubuleţe şi fâşii de măsline. Presari sare şi piper, dacă mai este nevoie.
După ce umpli toată tava, o bagi în cuptorul încins şi laşi 25-30 de minute, până când aluatul s-a umflat frumos şi s-a rumenit uşor.
Inimioare cu şuncă si caşcaval
Pofta buna!