Inimioare de macaroane

Printeaza

Inimioare de macaroane din: macaroane, lapte, zahar, miez de nuca, zahar vanilinat, visine.

Ingrediente:Inimioare de macaroane

  • 200 g macaroane
  • 500 ml lapte nefiert
  • 1 pahar cu zahar
  • 20 miezuri cu nuca tocata
  • 1 lingura cu zahar vanilinat
  • cirese sau visine din dulceata

 

Mod de preparare:

Opariti macaroanele rupte bucati mici cu 1 cana de apa clocotita, acoperiti vasul si lasati pana cand pastele inghit lichidul.

Puneti-le la fiert cu lapte si, cand scade tot lichidul, acoperiti vasul si lasati sa se raceasca, apoi puneti macaroanele, amestecate cu zahar vanilinat, pe un platou mare care incape in congelator.

Dupa 30 minute, taiati inimioare din macaroane, decorati cu dulceata si serviti.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.