Ostropel de Pui Tradițional din: pui, ceapa, usturoi, rosii, frunze de dafin, otet, ulei, sare, patrunjel. Ostropelul de pui este o mâncare tradițională românească, care se prepară din bucăți de pui în sos de roșii și ceapă. Originile sale sunt vechi și se crede că această rețetă a fost adusă în România de către aromâni. […]
Inimioare din graham cu branză de capră şi sfeclă
PrinteazaInimioare din graham cu branză de capră şi sfeclă din: otet, maioneza, paine graham, branza de capra, sfecla, rozmarin.
Ingrediente:
- 1 ceaşcă de oţet
- 1/2 ceaşcă de maioneză
- 2 felii de pâine graham
- 200 grame de brânză de capră tăiată în 4 felii
- 1/4 cană de sfeclă tăiată
- 1 lingură de rozmarin proaspăt tocat
Mod de preparare:
Inimioare din graham cu branză de capră şi sfeclă: Se fierbe oţetul circa 10 minute, se lasă să se răcească încă 10 minute, apoi se amestecă împreună cu maioneza.
întinde maioneza pe felia de pâine. Cu ajutorul unor forme de prăjituri se taie felia în 4 forme de inimioară.
Peste pâinea aflată încă în forma de prăjituri se adaugă brânza de capră, astfel încât şi aceasta să capete formă de inimioară.
înlătură forma, apoi se presară peste brânza de capră bucăţele de sfeclă şi rozmarin.
Pofta buna!
Rețetă de Ramen japonez – Cum să prepari Ramen delicios acasă
Rețetă de Ramen japonez – Cum să prepari Ramen delicios acasă din: supa de pui, sos de soia, foi de alge, ghimbir, carne de pui, ciuperci, taitei ramen, oua, ceapa verde. Ramen este o mâncare japoneză tradițională, cu o bază de supă bogată și ingrediente variate. Iată cum să pregătiți Ramen acasă: Ingrediente: 4 căni […]