Inimioare din graham cu branză de capră şi sfeclă

Printeaza

O reteta deliciasa de inimioare din graham,otet, maioneza, branza de capra, sfecla, rozmarin.

Ingrediente:  Inimioare din graham cu branză de capră şi sfeclă

  • 1 ceaşcă de oţet
  • 1/2 ceaşcă de maioneză
  • 2 felii de pâine graham
  • 200 grame de brânză de capră tăiată în 4 felii
  • 1/4 cană de sfeclă tăiată
  • 1 lingură de rozmarin proaspăt tocat

Mod de preparare:

Se fierbe oţetul circa 10 minute, se lasă să se ră­cească încă 10 minute, apoi se amestecă împreună cu maioneza. Se întinde maioneza pe felia de pâine. Cu ajutorul unor forme de prăjituri se taie felia în 4 forme de inimioară.

Peste pâinea aflată încă în forma de prăjituri se adaugă brânza de capră, astfel încât şi aceasta să capete formă de inimioară. Se înlătură forma, apoi se presară peste brânza de capră bucăţele de sfeclă şi rozmarin.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.