Inimioare dulci

Printeaza

Inimioare dulci din: smantana, zahar, portocale, plic întăritor pentru frisca, menta, zmeura.

Ingrediente:Inimioare_dulci

  • 400 ml smântână
  • 4 linguri zahăr
  • 4 portocale
  • 1 plic întăritor pentru frisca
  • 4-5 frunze mentă
  • 200 g zmeură

 

Mod de preparare:

Baţi smântâna cu zahărul şi întăritorul, până când devin o frişcă tare.

Decojeşti portocalele, le tai şi le laşi la scurs 2-3 minute, apoi le amesteci cu frişca şi cu frunzele de mentă tăiate fin.

Imbraci formele de inimioară — sau orice formă doresti — în folie alimentară, torni compoziţia şi dai la frigider 2-3 ore.

După ce scoti desertul din forme, ornezi cu zmeură.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.