Tarta cu ciocolata si cacao din: unt, faina, zahar, apa, sare. Ingrediente: Pentru aluat: 100 g unt 1 pahar cu făină 2 linguri cu zahăr 2 linguri cu apă rece 1 praf de sare Pentru crema: 500 ml frişcă lichidă 300 g ciocolată de menaj 2-3 linguri de cacao 2 gălbenuşuri 1/2 linguriţă cu piper […]
Inimoare cu cacao si coaja de lamaie
PrinteazaInimoare cu cacao si coaja de lamaie din: făină, oua, zahar, coaja rasa de lamaie, unt, gem de fructe, cacao, zahar pudra.
- 250 g făină
- 2 gălbenuşuri
- 70 g zahăr
- coajă rasă de lămâie
- 120 g unt
- gem de fructe
- 4 linguriţe cacao
- 25 g zahăr pudră
Mod de preparare:
Cerni făina. Faci o gropiţă în mijlocii pui gălbenuşurile, untul rece, zahărul, cacaua şi coaja de lămâie.
Amesteci şi frămânţi un aluat omogen. Il pui într-o folie de plastic şi îl laşi la frigider o jumătate de oră.
Incingi cuptorul. întinzi aluatul cu un sucitor şi decupezi forme de inimioară sau după preferinţă.
Pui hârtie de copt într-o tavă, aşezi formele de aluat şi le laşi la copt 10 minute. Apoi dai deoparte să se răcorească.
Reteta zilei: Negresa cu cacao
Negresa cu cacao din: faina, zahar, unt, oua, cacao. Ingrediente: ½ ceasca de făină 1 ceasca zahăr ½ ceasca unt sărat, topit 2 oua ⅓ ceasca pudră de cacao Mod de preparare: Pregătiți ingredientele. Preîncălziți cuptorul la 180C. Ungeți tava de copt. Într-un castron mediu, combinați făină, zahăr și pudră de cacao. Într-un […]
Tort de cacao cu avocado din: ulei, faina, avocado, unt, zahar, oua, bicarbonat, lamai, lapte de cocos, cacao, sirop de artar, fistic. Avocado este bogat în grăsimi sănătoase, în special acizi grași mononesaturați, precum acidul oleic. Conține, de asemenea, fibre alimentare, vitaminele A, C, E, K, complexul de vitamine B și minerale precum potasiul și […]
Pe biscuitele bază pui un strat de gem de fructe. Aşezi deasupra un alt biscuite şi presezi uşor.
La sfârşit, cerni în ploaie, zahăr pudră.
Inimoare cu cacao si coaja de lamaie
Pofta buna!