Intestine de sitari

Printeaza

Intestine de sitari 

Ingrediente:

  • intestinele de la 6 sitari
  • 1 ficat de pasăre
  • 100 g ciuperci
  • 1 linguriţă frunză de pătrunjel tocat
  • 1 lingură unt
  • 1 gălbenuş
  • sare
  • piper
  • 12 feliuţe de franzelă

 

 

Mod de preparare:

Intestine de sitari: Se scot intestinele sitarului şi se toacă mărunt cu o bucăţică de ficat de pasăre sau de viţel.

Se taie mărunt câteva ciuperci şi frunze de pâtrunjel, se pun să se înăbuşe cu unt.

Când încep să se moaie, se adaugă intestinele de sitar şi se ţin pe foc, amestecând din când în când, până încep să se rumenească.

Adaugă sare, piper şi un gălbenuş. Se taie feliuţe subţiri de pâine, se ung cu această tocătură şi se dau puţin la cuptor.

Se servesc ca aperitive sau ca garnitură la friptura de sitari.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.