Intoarse de vinete

Printeaza

Intoarse de vinete

Ingrediente:Intoarse de vinete

  • 3 vinete mari
  • 150 g brânză de burduf
  • 150 g brânză de vaci
  • 1 ardei gras
  • 1 fir praz
  • 6 căţei de usturoi
  • 1 roşie
  • sare
  • piper
  • 2 ouă
  • rozmarin
  • leuştean
  • pătrunjel
  • mărar
  • 2 linguri de ulei de floarea soarelui

 

Mod de preparare:

Se taie vinetele în lungime în felii subţiri.Se prăjesc în ulei până devin aurii pe ambele părţi se scurg de ulei pe hârtie absorbantă .

Se sărează şi se piperează se amestecă brânza de vaci cu brânza de burduf, cu ardeiul, prazul şi roşiile tocate, cu usturoiul pisat, ouăle şi verdeaţa tocată şi se presară peste vinete. Se dă la cuptor.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.